boogeyman کاندید مدیریت وضعيت: آفلاين 15 تير ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 1462 امتياز: 0 تشکر کرده: 101 تشکر شده 77 بار در 63 پست
محل سكونت: همینجا
ارسال شده در: سه شنبه، 18 اسفند ماه ، 1388 03:49:24 موضوع مطلب: انتقاد و پیشنهاد سازنده !!! منتظریم...
دوستان عزیز این بحث و ایجاد کردم که هر انتقاد و پیشنهادی در مورد سایت دارین مطرح کنین ./
راجع به محیط تالار, اعضا,مدیریت,مطالب,عکسها و...خلاصه هر چی به ذهنتون میرسه.مرسی ./
کاربرانی که برای این ارسال از boogeyman تشکر کرده اند rocky
boogeyman کاندید مدیریت وضعيت: آفلاين 15 تير ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 1462 امتياز: 0 تشکر کرده: 101 تشکر شده 77 بار در 63 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 18 اسفند ماه ، 1388 03:51:58 موضوع مطلب:
امیدوارم مدیریت سایت جناب امیرخان توجه کنه !!!
.................................................................
یه سوال : چرا آهنگای عرفان دانلود نمیشه ؟؟؟ _________________ در آتش خون پرنده پر خواهد زد...بر بام بلند خانه پر خواهد زد...امشب که دوباره ماه بالا آمد...میآید و بال پشت در خواهد زد !!!
یک ساقه سبز
Amir-BiRap مدیر سایت وضعيت: آفلاين 14 بهمن ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 1432 امتياز: 100 تشکر کرده: 62 تشکر شده 461 بار در 365 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 18 اسفند ماه ، 1388 05:25:45 موضوع مطلب:
boogeyman مي نويسد:
یه سوال : چرا آهنگای عرفان دانلود نمیشه ؟؟؟
سلام مرسی بابت این تاپیک خوبی که راه انداختی ... شما این تاپیکو بالا نگه داری به نظرات دوستان من توجه میکنم !
آهنگای عرفان رو توی سرور قبلی ریختیم که متاسفانه قطع شد ... واسه این دانلود نمیشه !!! _________________ خوشبختی را دیروز به حراج گذاشتند ، حیف که زاده ی امروزم !
کاربرانی که برای این ارسال از Amir-BiRap تشکر کرده اند boogeyman
ارسال شده در: سه شنبه، 18 اسفند ماه ، 1388 05:27:58 موضوع مطلب:
Amir-BiRap مي نويسد:
boogeyman مي نويسد:
سلام مرسی بابت این تاپیک خوبی که راه انداختی ... شما این تاپیکو بالا نگه داری به نظرات دوستان من توجه میکنم !
آهنگای عرفان رو توی سرور قبلی ریختیم که متاسفانه قطع شد ... واسه این دانلود نمیشه !!!
کاربرانی که برای این ارسال از Amir-BiRap تشکر کرده اند boogeyman
ارسال شده در: سه شنبه، 18 اسفند ماه ، 1388 05:40:26 موضوع مطلب:
Amir-BiRap مي نويسد:
به زودی ... ایشالا دوباره آپ میشه !
اوکی !!!!!!!
موفق باشی _________________ در آتش خون پرنده پر خواهد زد...بر بام بلند خانه پر خواهد زد...امشب که دوباره ماه بالا آمد...میآید و بال پشت در خواهد زد !!!
یک ساقه سبز
آخرين ويرايش توسط boogeyman در تاريخ سه شنبه، 18 اسفند ماه ، 1388 22:55:02; دفعات ويرايش در مجموع : 1 مرتبه
ارسال شده در: سه شنبه، 18 اسفند ماه ، 1388 08:00:40 موضوع مطلب:
_________________ در آتش خون پرنده پر خواهد زد...بر بام بلند خانه پر خواهد زد...امشب که دوباره ماه بالا آمد...میآید و بال پشت در خواهد زد !!!
یک ساقه سبز
کاربرانی که برای این ارسال از emad_m تشکر کرده اند boogeyman
ارسال شده در: سه شنبه، 18 اسفند ماه ، 1388 20:45:09 موضوع مطلب:
_________________ در آتش خون پرنده پر خواهد زد...بر بام بلند خانه پر خواهد زد...امشب که دوباره ماه بالا آمد...میآید و بال پشت در خواهد زد !!!
یک ساقه سبز
ارسال شده در: دوشنبه، 2 فروردين ماه ، 1389 13:03:20 موضوع مطلب:
سال نو رو به همگی دوستان بخصوص مدیر سایت تبریک میگم...!!!
چرا از رپر خوبی مثل بهرام هیچ کدوم از آلبوم هاش توی آرشیو سایت نیست ؟؟!! _________________ در آتش خون پرنده پر خواهد زد...بر بام بلند خانه پر خواهد زد...امشب که دوباره ماه بالا آمد...میآید و بال پشت در خواهد زد !!!
یک ساقه سبز
ارسال شده در: دوشنبه، 2 فروردين ماه ، 1389 13:10:36 موضوع مطلب:
امیر خان,دوست عزیز !!! الان توی سال 89 هستیم بیا مردونگی کن و این شکلکای سایتو عوضشون کن !!!!!!!!!!!!!!!!
......................................................................................................................................
لطــــــــــــــــــــفا... _________________ در آتش خون پرنده پر خواهد زد...بر بام بلند خانه پر خواهد زد...امشب که دوباره ماه بالا آمد...میآید و بال پشت در خواهد زد !!!
یک ساقه سبز
rocky کاندید مدیریت وضعيت: آفلاين 25 خرداد ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 964 امتياز: 0 تشکر کرده: 81 تشکر شده 76 بار در 67 پست
محل سكونت: Iran
ارسال شده در: دوشنبه، 2 فروردين ماه ، 1389 13:32:54 موضوع مطلب:
Amir-BiRap مي نويسد:
boogeyman مي نويسد:
آهنگای عرفان رو توی سرور قبلی ریختیم که متاسفانه قطع شد ... واسه این دانلود نمیشه !!!
ارسال شده در: دوشنبه، 2 فروردين ماه ، 1389 13:54:54 موضوع مطلب:
در کل اگه محدودیتا رو کمتر کنی و اجازه بدی همه دوستان بتونن پست بدن فکر میکنم سایت پیشرفت خوبی داشته باشه _________________ در آتش خون پرنده پر خواهد زد...بر بام بلند خانه پر خواهد زد...امشب که دوباره ماه بالا آمد...میآید و بال پشت در خواهد زد !!!
یک ساقه سبز
ارسال شده در: دوشنبه، 2 فروردين ماه ، 1389 14:36:25 موضوع مطلب:
بقیه دوستان اگه چیزی به فکرشون میرسه لطفا کوتاهی نکنن و بگن...به امید روزی که بهشون یه توجهی بشه _________________ در آتش خون پرنده پر خواهد زد...بر بام بلند خانه پر خواهد زد...امشب که دوباره ماه بالا آمد...میآید و بال پشت در خواهد زد !!!
یک ساقه سبز